Ett kontaktpunkt = Flere løsninger

Smarte leasingløsninger gir merverdi

All erfaring tilsier at man får økt omsetning ved å tilby kunden gode leasingløsninger, fordi store investeringer alltid krever at kunden må hente inn finansiering fra en eller annen kant. En økning i omsetningen på mellom 10-30% er fullt mulig.

Lastebilforhandlere som aktivt bruker leasing får solgt flere lastebiler. De får også mer fornøyde og lojale kunder. Det er ikke annerledes med andre kapitalvarer som selges til norske bedrifter. Gode leasingløsninger betyr mer salg og mer fornøyde kunder.

Større kundelojalitet:
Det handler ikke bare om økt salg, men om å skape kundelojalitet. Alle investeringer handler også om økonomi og at man presenterer løsninger som best ivaretar kundens finansielle posisjon. Vi hjelper våre samarbeidspartnere med å tilby kunden attraktive leasingløsninger.

Vi samarbeider hele tiden tett med forskjellige banker for å finne den beste løsningen for akkurat dine kunder. Det gir kundelojalitet og kundelim over tid.

Mer tjenestefokus:
Leasing gjør at man får fokuset vekk fra investeringskostnader og over på hva som kan leveres over tid. Når leasingperioden nærmer seg slutten kan det settes opp en ny avtale, fortsette å leie til en redusert pris eller få tilbud på å ta over utstyret til en gitt pris.

En fast og forutsigbar månedsleie gjør det enklere for kunden å se helheten i kostnadsbildet. Det er også mye enklere å bundle inn en månedsleie med andre tjenester man tilbyr, som for eksempel tjenester, service og oppgraderinger.

 

Tilpasset partnerprogram:

 

Enkeltsaker:
Har man bare sporadisk behov for leasing i forbindelse med et salg til en gitt kunde er dette selvsagt helt ok. Ta kontakt med en av våre rådgivere etter behov, så setter vi opp et bra tilbud for deg. Vi er her når du trenger oss!

Hovedpartner:
Ved regelmessig behov for leasingfinansiering, anbefaler vi å sette opp et partnerprogram. Da tilpasser vi prismodeller, gir dere tilgang til portal og gir opplæring til selgerne på en optimal måte. Dere får også en dedikert rådgiver og kontaktperson på salg som kjenner din bedrift.